Programma


Boost-up biedt veelbelovende en ambitieuze ondernemingen een reeks diensten om succesvol te zijn en de groei te versnellen. Het programma bestaat uit twee delen. Deel één is om te helpen bij het opbouwen van een organisatie en om voorbereidingen te treffen voor het aantrekken van extra risicokapitaal. Deel twee is ondersteuning bij de uitvoering van een ambitieus plan.

Coaching


Meer dan 50 ondernemers zijn beschikbaar om kennis en ervaring te delen in een rol van persoonlijke zakelijke mentor. Gedurende de hele periode van samenwerking tussen Boost-up en de onderneming zal een coach het bedrijf ondersteunen bij het bereiken van zijn doelen.

Adviseren


Binnen de groep van Boost-up zijn er verschillende specialisten om te adviseren over belangrijke elementen zoals Juridische Zaken, het opzetten van een effectief financieel systeem, businessplan, fiscale zaken en Human Resource Management.

Netwerken


Om een effectief marketing- en verkoopplan uit te werken, zullen deelnemers in de groep van managers en ondernemers in Boost-up met contacten in de gevraagde gebieden worden gevraagd om ondersteuning en marktingangen te geven.

Business plan


Een goed opgezet en haalbaar businessplan is altijd de basis voor succes. Boost-up werkt met het Canvas-model ter ondersteuning van een dergelijk plan. Het is ook de basis voor een goede pitch voor beleggers.

Pitching


Als extra risicokapitaal nodig is, wordt binnen maximaal zes maanden na het begin van de samenwerking een presentatie voorbereid. Voor de presentatie worden alle deelnemende partners van Boost-Up uitgenodigd om deel te nemen. Afhankelijk van de benodigde investering zal een financiële oplossing worden uitgewerkt om de periode van maximaal twee jaar marktintroductie en groei te financieren.

Huisvesting


Als de onderneming op zoek is naar nieuwe of extra werkruimte, helpt Boost-Up binnen haar netwerk van deelnemers een effectieve en inspirerende zakelijke omgeving te vinden.