Netwerken


Boost-up is ervan overtuigd dat succes alleen mogelijk is met een houding van teamwork en samenwerking. Niemand kan in alles uitstekend zijn. Het is daarom belangrijk om een inspirerend en gemotiveerd team te ontwikkelen dat zich richt op goede resultaten en groei. Het vinden van startklanten en het bedienen van alle klanten tot maximale tevredenheid is een noodzakelijke start. Boost-up kan helpen bij het ontwikkelen van een goed team.

Samenwerken


Naast de ontwikkeling van een succesvol team is het ook belangrijk om de juiste adviseurs en supporters buiten de organisatie te verzamelen. Boost-up helpt ondernemers in nieuwe netwerken te introduceren en in contact te brengen met de benodigde mensen.

Silicon ValleyBoost-up heeft nauwe banden met organisaties in Silicon Valley. Sommige van onze contacten zijn succesvolle Venture Captalists.

Via deze relaties kunnen ondernemers na de eerste jaren worden bijgestaan en geïntroduceerd worden op de Amerikaanse markt en bij durfkapitalisten.

Huisvesting


Sommige van de Boost-Up deelnemers hebben connecties in de onroerendgoedsector in Noord-Nederland. Ze kunnen helpen bij het vinden van een effectieve en inspirerende zakelijke omgeving.